Husse Slovenija


Podpora strankam

E-pošta: info@husse.si

Telefonska naročila

+386 40 455 518
040 455 518
 
Dog Food & Products

Cat Food & ProductsHorse Products
Husse – kvalitetna hrana & izdelki za domače živali

Naročite
preko spleta

Brezplačna dostava za
vsa naročila
nad 15€

Dobrodošli:

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

(splošni pogoji, točka 11)

Potrošnik ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih (30) dneh od sporočila o odstopu. O nameravanem vračilu nas lahko kupec najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti (Dašis d.o.o., Gorenjesavska cesta 13b, 4000 Kranj) ali na kontaktni e-naslov info@husse.si. Vračilo prejetega blaga na naveden naslov v 14-ih dneh po prejetju, brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti vsa opravljena plačila. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe.

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. POŠILJK Z ODKUPNINO NE SPREJEMAMO. V primeru dostave na naše stroške Vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo. Vrnijo se lahko le artikli, ki so nerabljeni in nepoškodovani. Prosimo, da izdelek vrnete v originalni in nepoškodovani embalaži. Priložen mora biti račun. V primeru vračila, podjetje potrošniku izda račun za stroške pošiljanja in dostave blaga, ki ga je potrošnik vrnil, in znaša 6 eur z DDV-jem.


Dobavni rok

(splošni pogoji, točka 13)

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-7 delovnih dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, vam bomo dobavni rok sporočili po enem izmed vaših kontaktov.


Dostava

(splošni pogoji, točka 14)

Dostava naročila bo izpeljana v dveh do sedem delovnih dneh. Blago vam dostavi naš pogodbeni zastopnik. V primeru, da na kupčevem naslovu ni pogodbenega zastopnika, se dostava naročila vrši preko pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk, ki je Pošta Slovenije d.d.


Cenik dostave

(splošni pogoji, točka 15)

Dostava je brezplačna za vsa naročila nad 15 eur. Za naročila, katerih vrednost je manjša od 15 eur, se obračuna strošek dostave v višini 3,00 eur z DDV-jem.


Veljavnost naročila


Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje.

Košarica

Košarica je prazna.
 

Kje kupovati?


Poiščite vašo Husse kontaktno osebo tukaj!

Poiščite vaše Husse distributerje

Vaša poštna številka

Naroči preko spleta!

brezplačna dostava za vsa naročila nad € 15

 

Rad bi brezplačni vzorec!

Naroči brezplačni vzorec!

Pošlji zahtevo

Delo z nami

  • Postani Husse partner
  • Postani Husse franšizor
  • Postani Husse distributer

Mnenja strank

Kaj stranke pravijo o hrani Husse:

Z. Mateja

Želela bi se vam zahvaliti, da ste prisotni na našem trgu, in Vam hkrati sporočam za res neverjetne rezultate v tako kratkem...
Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Več informacij o piškotih, ki jih uporabljamo najdete tukaj.
Ne strinjam se