Husse Slovenija


Podpora strankam

E-pošta: info@husse.si

Telefonska naročila

+386 40 455 518
040 455 518
 
Dog Food & Products

Cat Food & ProductsHorse Products
Husse – kvalitetna hrana & izdelki za domače živali

Naročite
preko spleta

Brezplačna dostava za
vsa naročila
nad 15€

Dobrodošli:

Uporaba piškotkov


Spletna stran husse.si je obveščevalne in komercialne narave. Uporabniki in obiskovalci spletnih strani pod okriljem domene husse.si ali njene katerekoli druge poddomene imajo vse pravice in dolžnosti, ki jih določa Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Vsi uporabniki in obiskovalci se obvezujejo, da ne bodo zlorabljali vsebine na spletni strani, izvajali nepooblaščene spremembe in izvajali katerokoli zakonsko definirano nedovoljeno aktivnost. Lastnik spletne strani ne odgovarja za kakršnokoli škodo, poslovno izgubo, ki bi nastala kot posledica branja člankov ali uporabe spletnega portala.

Spletna stran husse.si uporablja piškotke za normalno delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo obiskov in morebitno oglaševanje. Husse.si vas preko piškotkov ne more osebno prepoznati. Husse.si nima lastnega mehanizma sledenja, zato ne more vplivati na vašo zasebnost. Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) določa, da moramo od obiskovalcev pridobiti dovoljenje za naše piškotke. Več informacij: tukaj si preberite o EU direktivi. Če piškotkov spletne strani ne želite, ne morete uporabljati spletne strani v vsej svoji funkcionalnosti.

Na spletni strani husse.si uporabljamo naslednje piškotke:

Ime  / čas trajanja

Namen uporabe podatkov

VOL_SITE / trenutna seja

Namen zbiranja podatkov. Piškotek se uporablja:
- za izboljšanje navigacije na spletni strani (uporabnik bo ostal na isti podstrani kljub preklopu na drug jezik);
- za začasno hrambo informacij vnešenih preko spletnih obrazcev;
- za zagodovitev ustrezne izvedbe določenih pop-up oken - za omogočanje prijav na spletni strani (po prijavi, spletna stran bo beležila trenutno prijavljenega uporabnika).

CustomerCartId / 30 dni

Omogoča beleženje vsebine košarice.

AWSUSER_ID / 10,000 ur

AWSSESSION_ID / aktivna seja

Spletna statistika – beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.)

Google Analytics
__utma / 2 leti

__utmb / čas seje
__utmc / čas seje
__utmz / 6 mesecev
__utmv / 2 leti

Spletna analitika in statistika. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).

LoginToken / 30 dni

Piškotek omogoča automatično prijavo za prihodnje obiske spletne strani pod pogojem, da je uporabnik obkljukal možnost “Zapomni si me”.

VolCookieAgreement / 6 mesecev

Z zavrnitvijo piškotkov se bo na vašo napravo namestil piškotek, ki hrani informacije o vaši odločitvi. 

Izjava o zasebnosti


Spoštujemo vašo zasebnost in vse zasebne podatke obravnavamo z največjo zaupnostjo in skrbjo. Medtem, ko dostopate po tej strani so identifikacijski in sorodni podatki (vključno z IP naslovom, datumom, časom) shranjeni na naš strežnik. Ti podatki so uporabljeni izključno za notranje statistične namene in so anonimni. Pomagajo nam, da prilagodimo informacije na naši strani sprecifičnim potrebam naših strank. Podatki niso nikoli dostopni tretji osebi.

S podatki, ki jih prejmemo preko registracije, ravnamo zaupno in niso dostopni tretji osebi. Osebne informacije (kot je ime ali naslov spletne pošte), ki jih dobimo preko spletne pošte, so izključno uporabljeni za pošto z namenom, da vam zagotovimo željene informacije. Ne bomo prodajali ali posojali informacij tretji osebi. Prosimo, zavedajte pa se, da je nemogoče zagotoviti, da podatki, posredovani preko interneta, ne bodo dostopni tretji osebi. V kolikor imate kakšno vprašanje v povezavi s tem, nas kontaktirajte.


Pravna obvestila


Trudimo se zagotoviti, da so vse informacije na tej spletni strani pravilne in ažurirane, toda nemogoče je jamčiti, da ne pride do sprememb. Ne moremo sprejeti odgovornosti za vse informacije, ki so morebiti izven datuma ali ki vsebujejo napake. Informacije se lahko spremenijo brez obvestila. Prosim kontaktirajte nas za najbolj ažurne informacije. Ne moremo sprejeti odgovornosti ali jamstva za neustrezno delovanje in/ali za dostopnost te spletne strani. V kolikor imate kakšno vprašanje v povezavi s tem, nas kontaktirajte.


Avtorske pravice


Vse pravice pridržane. Če ni drugače določeno, je ves material na tej spletni strani avtorsko zaščiten in ne sme biti nadalje uporabljen, razen če ni drugače zapisano v kateremkoli lastniškem obvestilu. Material, objavljen na tej spletni strani, ne sme biti reproduciran, objavljen ali kopiran brez pisnega dovoljenja relevantnega lastnika avtorskih pravic. Vsa imena blagovnih znamk in prepoznavni znaki so lastnina lastnikov.

V kolikor imate kakšno vprašanje v povezavi s tem, nas kontaktirajte.

Košarica

Košarica je prazna.
 

Kje kupovati?


Poiščite vašo Husse kontaktno osebo tukaj!

Poiščite vaše Husse distributerje

Vaša poštna številka

Naroči preko spleta!

brezplačna dostava za vsa naročila nad € 15

 

Rad bi brezplačni vzorec!

Naroči brezplačni vzorec!

Pošlji zahtevo

Delo z nami

  • Postani Husse partner
  • Postani Husse franšizor
  • Postani Husse distributer

Mnenja strank

Kaj stranke pravijo o hrani Husse:

Z. Mateja

Želela bi se vam zahvaliti, da ste prisotni na našem trgu, in Vam hkrati sporočam za res neverjetne rezultate v tako kratkem...
Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Več informacij o piškotih, ki jih uporabljamo najdete tukaj.
Ne strinjam se