Husse Slovenija


Podpora strankam

E-pošta: info@husse.si

Telefonska naročila

+386 40 455 518
040 455 518
 
Dog Food & Products

Cat Food & ProductsHorse Products
Husse – kvalitetna hrana & izdelki za domače živali

Naročite
preko spleta

Brezplačna dostava za
vsa naročila
nad 15€

Dobrodošli:

O HUSSE


Husse se zavzema za KVALITETO, STORITEV in ZNANJE.

Husse je bil ustanovljen leta 1987 na Švedskem. Danes podjetje po vsem svetu prodaja širok razpon premium kvalitetne pasje in mačje prehrane, mačje stelje in različne dodatke. Izdelke s Husse vozili dostavimo brezplačno neposredno na vaš naslov.

Husse pasja in mačja prehrana sta narejeni iz super premium in premium sestavin. Vsa Husse prehrana je izdelana v najboljših tovarnah s profesionalnim kadrom in opremo.

Zagotovilo za kvaliteto izdelkov in produkcijskega procesa je število zadovoljnih in zvestih Husse strank po vsem svetu. Obiščite našo spletno trgovino in se prepričajte o prehranskih sestavinah, dodatkih, energijski vrednosti in prebavljivosti.


Husse po svetu


Trenutno (januar 2016) je HUSSE prisoten v naslednjih državah: Avstrija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Madžarska, Islandija, Italija, Irska, Latvija, Lihtenštajn, Litva , Luksemburg, Makedonija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Srbija, Španija, Slovaška, Slovenija, Švedska, Švica, Turčija in Velika Britanija.

Izven Evrope: ZDA (Arizona, Kalifornija, Florida in Illinois), Kolumbija, Mehika, Južna Afrika, Nigerija, Angola, Tajvan, Japonsko, Singapur, Malezija in Hong Kong.

V celoti je:
54 Master licenc in več kot 1000 franšiz in distributerstev (509 franšizorjev in približno 520 distributerjev).

Košarica

Košarica je prazna.
 

Kje kupovati?


Poiščite vašo Husse kontaktno osebo tukaj!

Poiščite vaše Husse distributerje

Vaša poštna številka

Naroči preko spleta!

brezplačna dostava za vsa naročila nad € 15

 

Rad bi brezplačni vzorec!

Naroči brezplačni vzorec!

Pošlji zahtevo

Delo z nami

  • Postani Husse partner
  • Postani Husse franšizor
  • Postani Husse distributer

Mnenja strank

Kaj stranke pravijo o hrani Husse:

Z. Mateja

Želela bi se vam zahvaliti, da ste prisotni na našem trgu, in Vam hkrati sporočam za res neverjetne rezultate v tako kratkem...
Naša spletna stran za svoje funkcionalnosti in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke. Več informacij o piškotih, ki jih uporabljamo najdete tukaj.
Ne strinjam se